Διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου δωματίων για ένα ενιαίο αισθητικό αποτέλεσμα

Διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου δωματίων για ένα ενιαίο αισθητικό αποτέλεσμα

Η αρμονική διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου δωματίου ξενοδοχείου και ενοικιαζόμενων δωματίων είναι το συστατικό επιτυχίας για μία άνετη διαμονή στους ιδιωτικούς χώρους του ξενοδοχείου!

Οι επισκέπτες του δωματίου συχνά δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί απολαμβάνουν τόσο την διαμονή τους στο χώρο και θεωρούν ότι είναι λόγω της εσωτερικής διακόσμησης.

Η αίσθηση αρμονίας και χαλαρότητας όμως, εξασφαλίζεται αρχικά από την σωστή διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων που εξασφαλίζει ένα ήρεμο περιβάλλον ύπνου!

Τα κύρια ‘’εργαλεία’’ που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε την ορθή διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων δωματίων ξενοδοχείου  και ενοικιαζόμενων δωματίων είναι η λειτουργική τοποθέτηση επίπλων στις σωστές διαστάσεις, χωρίς παγίδες μικροατυχημάτων καθώς και η ενιαία αισθητική ομοιομορφία.

Αποφεύγουμε ογκώδη έπιπλα, σκούρες επιφάνειες και μεγάλες διαστάσεις επίπλων.

Με τον παραπάνω όρο, δηλαδή την αισθητική ομοιομορφία,  εννοούμε την χρωματική σύνδεση των χρωμάτων, υλικών επενδύσεων τοίχων και οροφών, των επίπλων και των ειδών ιματισμού που ταιριάζουν με το συνολικό στυλ της επίπλωσης και της φιλοσοφίας του καταλύματος.

Ο λειτουργικός και διακοσμητικός φωτισμός καθώς και τα διακοσμητικά αντικείμενα, κατόπιν, θα φροντίσουν να αναδείξουν και να τονίσουν την πετυχημένη εσωτερική διαρρύθμιση του περιβάλλοντος διαμονής, απογειώνοντας την αίσθηση φιλοξενίας που αποκομίζει ο επισκέπτης.

Η υπηρεσία Διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων περιλαμβάνεται στα πακέτα μας Basic, Elegant και Premium.

 

Tags: Διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων
Θέλετε να προηγηθείτε από τους ανταγωνιστές σας;

Λάβετε το ενημερωτικό μας έντυπο για τις
5 παγκόσμιες τάσεις στον Τουρισμό που θα σας ωφελήσουν!

Παρακαλώ εισάγετε το email σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!