Ενιαία αισθητική και ταυτότητα

Ενιαία αισθητική και ταυτότητα

Υλικά, χρώματα, είδη ιματισμού και φωτιστικά …όλα επιλέγονται με βάση το brand identity, την ενιαία ταυτότητα της επιχείρησης που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ένας ωραίος αισθητικά χώρος, όμως ο κύριος στόχος είναι να είναι …εμπορικά επικερδής!

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;
Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία της αρχιτεκτονικής, του interior design και της διακόσμησης για να συνθέσουμε την εικόνα της επιχείρησης, όπως αυτή θέλουμε να γίνεται αντιληπτή από τους πελάτες του ξενοδοχείου σας.

Αυτό είναι κάτι που το προαποφασίζουμε σε συνεργασία με την διεύθυνση του ξενοδοχείου και οργανώνουμε όλη την μελέτη και την διακόσμηση, ώστε η φιλοσοφία φιλοξενίας τους ξενοδοχείου να οπτικοποιείται σε όλους τους χώρους.

To brand identity είναι παντού! Ενσωματώνει τις αξίες, το όραμα και την διαδρομή της επιχείρησης και εκφράζεται στο λογότυπο, στην αισθητική των χώρων, στις στολές του προσωπικού κτλ μέχρι το site κρατήσεων.

Γιατί όμως είναι απαραίτητο να έχετε ξεκάθαρο brand identity;

Γιατί οι πελάτες ταυτίζονται, δένονται συναισθηματικά, αναγνωρίζουν και επιλέγουν να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που αγαπούν, ‘’κλείνοντας’’ εκεί την διαμονή τους! Θέλετε πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες; Χτίστε μια ξεκάθαρη εταιρική ταυτότητα!

Η υπηρεσία Concept idea & Branding Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων περιλαμβάνεται στα πακέτα μας Basic, Elegant και Premium.

Tags: Concept idea & Branding Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων
Θέλετε να προηγηθείτε από τους ανταγωνιστές σας;

Λάβετε το ενημερωτικό μας έντυπο για τις
5 παγκόσμιες τάσεις στον Τουρισμό που θα σας ωφελήσουν!

Παρακαλώ εισάγετε το email σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!