Ποια είναι τα 2 βασικά λάθη στην διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Ποια είναι τα 2 βασικά λάθη στην διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Το μεγαλύτερο λάθος στην διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου ξενοδοχείου και ενοικιαζόμενων δωματίων είναι η τυχαία τοποθέτηση επίπλων και η παντελής απουσία ενιαίου ύφους επίπλωσης!

Η σύνθεση του συνολικού ύφους, δηλαδή το γενικό concept και το branding των χώρων, που χαρακτηρίζει την τουριστική επιχείρηση θα πρέπει να έχει προαποφασιστεί, ώστε η διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου, η επίπλωση και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων να βασίζονται επάνω σε αυτά.

Μόνο με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε την …αισθητική πολυφωνία!

Επιπλέον, αναφερόμενοι στο δεύτερο βασικό λάθος, η διαρρύθμιση εσωτερικού χώρου δωματίων ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων είναι επιτυχής όταν τα κινητά έπιπλα, π.χ κρεβάτια, κομοδίνα, κονσόλες, τραπεζάκια, καρέκλες, δηλαδή ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, διαθέτουν πρακτικές διαστάσεις και δεν εμποδίζουν την κίνηση των πελατών και του προσωπικού στον χώρο.

Πολύ συχνά, έχουμε συναντήσει λειτουργικά λάθη στους χώρους των ξενοδοχείων, όπως τη σύγκρουση της πόρτας εισόδου με τα έπιπλα, έλλειψη αποθηκευτικού χώρου ντουλάπας, τα οποία μπορούν -και πρέπει -να εξαλειφθούν με την σωστή διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων πριν την ανακαίνιση και διακόσμηση.

Η υπηρεσία Διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων περιλαμβάνεται στα πακέτα μας Basic, Elegant και Premium.

 

Tags: Διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων
Θέλετε να προηγηθείτε από τους ανταγωνιστές σας;

Λάβετε το ενημερωτικό μας έντυπο για τις
5 παγκόσμιες τάσεις στον Τουρισμό που θα σας ωφελήσουν!

Παρακαλώ εισάγετε το email σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!