PREMIUM

 

Aνακαίνιση, Επίβλεψη, Διακόσμηση & Ξενοδοχειακός Eξοπλισμός


η λύση Ανακαίνισης και προμήθειας Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού
που χρειάζεται η ξενοδοχειακή μονάδα για να μετατραπεί σε ένα εκσυγχρονισμένο κατάλυμα με αναγνωρίσιμη ταυτότητα ,
με εργαλείο την τεχνογνωσία έμπειρων μηχανικών και
την αξιοπιστία προμηθευτών ξενοδοχειακού εξοπλισμού,
που θα εξασφαλίσει μία συμφέρουσα οικονομικά ανακαίνιση και ποιοτικότερους πελάτες

 

Δείτε σε ποιούς απευθύνεται

 Απευθύνεται στους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών μονάδων, ενοικιαζόμενων δωματιών και διαμερισμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ

 Απευθύνεται στους διαχειριστές μικρών τουριστικών μονάδων, ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ 

 Απευθύνεται στους επενδυτές και στους συμβούλους τουριστικού ελληνικού ξενοδοχειακού ακινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ

Δείτε τι περιλαμβάνει η υπηρεσία PREMIUM

Concept γενικής διαρρύθμισης χώρων με βάση το brand της επιχείρησης

hotel keyhotel amenities

 

 

 

 

 

 

 

 

Η υπηρεσία PREMIUM ξεκινά με τη σύνθεση του brand της τουριστικής επιχείρησης.
Κάθε επιλογή γίνεται με κριτήριο την ομάδα πελατών που θέλουμε να προσελκύσουμε στο κατάλυμα.

Ο σχεδιασμός των χώρων και οι προβλεπόμενες υπηρεσίες που θα συμπεριληφθούν βασίζονται στα παγκόσμια τρέχοντα trends Φιλοξενίας και πληρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΤ.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας σύγχρονης ταυτότητας ξενοδοχείου που μπορεί να σταθεί επάξια τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρωπαικό επίπεδο.

Η υπηρεσία PREMIUM περιλαμβάνει το σχεδιασμό κλειδιών, ονοματολογίας δωματίων και ορόφων, καθώς και εξατομικευμένα λογότυπα για τα προσφερόμενα προϊόντα.

Tροφοδοσία επίπλωσης, ειδών διακόσμησης και ιματισμού

amenities for boutique hotelsfurniture procurement for hotels and villas

Ενιαία αισθητική ταυτότητα

interior decoration moodboard

Πολλές φορές συναντούμε στα τουριστικά καταλύματα το φαινόμενο της…πολυφωνίας!

Η μίξη διαφορετικών υλικών και αισθητικής, ίσως λόγω διαφορετικών ανακαινίσεων σε ανά χρονικά διαστήματα, δημιουργεί μία πολυμορφία στο χώρο που απογοητεύει τον επισκέπτη.

Η λύση είναι η »μετάφραση» του brand της επιχείρησης σε κάθε τι που αφορά τους χώρους του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου δωματίου και διαμερίσματος.

Από την επιλογή υλικών και χρωμάτων, μέχρι το ύφος της επίπλωσης των χώρων και το site της επιχείρησης.

Διακόσμηση για την ανάδειξη της ταυτότητας του καταλύματος

interior decorationinterior decoration for boutique bathrooms


Η υπηρεσία PREMIUM φροντίζει τις διακοσμητικές πινελιές που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το τελικό αποτέλεσμα της εταιρικής ταυτότητας.

Επιλέγονται τα κατάλληλα διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά, κεριά, μικροέπιπλα που συνθέτουν την εικόνα (brand) της επιχείρησης με βάση το διαθέσιμο οικονομικό προϋπολογισμό, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του καταλύματος.

Η υπηρεσία PREMIUM περιλαμβάνει την προμήθεια των παραπάνω ειδών σε συνεργασία με το δίκτυο προμηθευτών που έχουμε αναπτύξει τόσα χρόνια, εξασφαλίζοντας ποικιλλία και συμφέρουσες τιμές.

 

Συνολική μελέτη του καταλύματος

hotel layout design

construction drαwings for hotels

Μία οργανωμένη και οικονομική ανακαίνιση ξεκινά με μία ολοκληρωμένη μελέτη!

Η μελέτη αγγίζει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τους κοινόχρηστους , του προσωπικού και της διαμονής των πελατών.

Κατόπιν παραδίδεται το υλικό που απαιτείται για την υλοποίηση της ανακαίνισης ή μικρής συντήρησης, όπως μεταλλικές και γύψινες κατασκευές, ηλεκτρολογικά, ξυλουργικά και κωδικοί χρωματισμών.

Ο αναλυτικός σχεδιασμός μας δίνει τη δυνατότητα να κοστολογήσουμε σωστά το έργο και να υλοποιήσουμε αυτά που έχετε φανταστεί για την επιχείρησή σας.

Ανακαίνιση, Project management και Επίβλεψη τεχνικών εργασιών

construction supervisionΗ υπηρεσία PREMIUM είναι η ολιστική λύση της Ανακαίσης και Εξοπλισμού που χρειάζεστε  για μία με-το-κλειδί-στο-χέρι ανακαίνιση, εξοικονομώντας κόπο, χρόνο και χρήματα κατά την επιλογή και παραγγελία των υλικών, των επίπλων, των φωτιστικών και του απαραίτητου εξοπλισμού για την τουριστική επιχείρησή σας.

Επιλέγοντας τον συντονισμό εργασιών και την επίβλεψη από τους καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς της ομάδας μας, καθώς και την ανακαίνιση των χώρων σας από τα συνεργεία της HOSTCOMPASS εξασφαλίζετε την αρμονική ολοκλήρωση των εργασιών χωρίς εκπλήξεις.

Η υπηρεσία PREMIUM εξασφαλίζει την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του καταλύματός σας, προκειμένου να συντηρηθούν οι παλιές υποδομές εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πρόταση διαρρύθμισης και επίπλωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

bathroom interior for hotels and villas

outdoor design for hotels and villasΘεωρείτε ότι ανακαίνιση είναι περιττό έξοδο για την επιχείρησή σας και ότι γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού;
Όχι, βέβαια!

Οι τουριστικές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, είναι …ζωντανοί οργανισμοί!
Κάθε 7-10 χρόνια συμπληρώνουν τον πλήρη κύκλο τους και ζητούν ολική ανακαίνιση, προκειμένου να αναγεννηθούν και να μπορέσουν ως κτηριακή υποδομή και παρεχόμενες υπηρεσίες να συνεχίσουν να αποδίδουν και να κερδοφορούν.

Οι μερικές επεμβάσεις, δλδ αισθητικά φρεσκαρίσματα, θα πρέπει να γίνονται ανά 3-5 χρόνια, δίνοντας ένα λόγο παραπάνω στους πελάτες σας να σας ξαναεπισκεφτούν.

Η υπηρεσία PREMIUM περιλαμβάνει τόσο την υλοποίηση της ολικής, όσο και της μερικής ανακαίνισης, των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σας, προτείνοντας την νέα διαρρύθμιση και τον απαιτούμενο ξενοδοχειακό εξοπλισμό,ανάλογα με τις προτεραιότητες της επιχείρησής σας.

Kαινοτομία της HOSTCOMPASS

Οργανώστε την αναβάθμιση του καταλύματός σας βήμα-βήμα, ανάλογα με τις προτεραιότητές σας και το διαθέσημο budget
και επιλέξατε ανά σεζόν μία από τις παρακάτω υποκατηγορίες.

 Η υπηρεσία PREMIUM αφορά 3 διαφορετικούς χώρους του καταλύματός σας
α. PREMIUM για τους χώρους διαμονής    β. PREMIUM  για τους κοινόχρηστους χώρους  και  γ. PREMIUM για τους εξωτερικούς χώρους

ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Οι χώροι διαμονής επισκεπτών είναι το κυρίως δωμάτιο και το μπάνιο,την κουζίνα του διαμερίσματος ή δωματίου, τον ξενώνα και τη γαμήλια σουίτα

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι η υποδοχή/reception, το καθιστικό υποδοχής, οι βοηθητικοί χώροι, τα wc κοινού, το γυμναστήριο, το spa, οι διάδρομοι και το κλιμακοστάσιο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι εξωτερικοί χώροι είναι ο κήπος, η βεράντα, το μπαλκόνι του δωματίου ή διαμερίσματος, οι υπαίθριοι χώρουι στάθμευσης και οι αθλοπαιδιές

ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ

επιπλέον διορθώσεις επί της αρχικής πρότασης πριν την τελική παράδοση του υλικού

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Θέλετε να προηγηθείτε από τους ανταγωνιστές σας;

Λάβετε το ενημερωτικό μας έντυπο για τις
5 παγκόσμιες τάσεις στον Τουρισμό που θα σας ωφελήσουν!

5-hospitality-trends

Παρακαλώ εισάγετε το email σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!