διαμέρισμα στο Χολαργό

Λίγα λόγια για το έργο

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2015 με σκοπό να μετατραπεί σε μία κατοικία φιλοξενίας κυρίως για businessman που συνδυάζουν την εργασία με τον τουρισμό και τους ecofriendly εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.

Σήμερα συγκεντρώνει κυρίως ομιλητές, καθηγητές και επισκέπτες του του γειτονικού ιδρύματος Δημόκριτος και του κολλεγίου Deree.

Το παλιό διαμέρισμα μετατράπηκε σε ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα, ενώ δόθηκε μεγάλη προτεραιότητα στη θερμική άνεση εντός του διαμερίσματος και στην εφαρμογή υλικών με οικολογικές προδιαγραφές.

Εφαρμόστηκε εξωτερική μόνωση, υποδαπέδια θέρμανση και εναιίο δάπεδο βινυλίου που έδωσε ένα design ύφος στο χώρο.

Διαθέτει open kitchen, αξιοποιώντας τα διαθέσημα τετραγωνικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα και έναν επιπλέον χώρο εργασίας επί του υπερυψωμένου πάγκου κουζίνας με θέα στην μεγάλη βεράντα.

Project Details