Πώς επιλέγω υλικά για την ανακαίνιση ή διακόσμηση του ξενοδοχείου

Πώς επιλέγω υλικά για την ανακαίνιση ή διακόσμηση του ξενοδοχείου

Συχνά μας ρωτάτε: …Πώς να ξεκινήσω την ανακαίνιση ;…Ταιριάζουν αυτά τα πλακάκια με το στυλ του ξενοδοχείου; …

Ποιο είναι αυτό το εργαλείο θα απλοποιήσει τις επιλογές μας για την διαρρύθμιση των χώρων, το στυλ του ξενοδοχείου, τα υλικά, τα έπιπλα, τα χρώματα, τα υφάσματα, τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και ιματισμό;
Είναι η σύνθεση του brand identity, δηλαδή η εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου και των ενοικιαζόμενων δωματίων πάνω στην οποία βασίζεται η μελέτη και διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Πριν να επιλέξουμε υλικά, χρώματα εσωτερικών χώρων, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ταπετσαρίες, υφάσματα επίπλωσης και κουρτίνες, προηγείται απαραίτητα η σύνθεση του γενικού concept και branding του ξενοδοχείου!

Για κάθε μικρή ή μεγάλη τεχνική και διακοσμητική εργασία στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, θα πρέπει να γνωρίζουμε πού θέλουμε να φτάσουμε, να διαθέτουμε δηλαδή έναν χάρτη, που θα οργανώσει τις επιλογές μας και θα κατανέμει το budget μας.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποιος είναι το προφίλ του πελάτη του ξενοδοχείου, π.χ. ηλικία, adults only, υπηρεσίες ή προϊόντα που θα ήθελε να βρει στο χώρο, τι δύναται να πληρώσει, τι αισθητική διαθέτει κτλ ώστε να μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα ξενοδοχείο που θα καλύπτει τις ανάγκες του.

Κατόπιν ακολουθεί η αρχιτεκτονική μελέτη εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου, το interior design και η διακόσμηση που θα μας μεταφράσουν τις παραπάνω ιδέες σε χώρο!

Κατόπιν της μελέτης, και με βάση τα στοιχεία της ταυτότητας που θέλουμε να ακολουθήσουμε, επιλέγουμε συγκεκριμένα χρώματα, υφάσμάτα επίπλωσης, υλικά για τις επενδύσεις τοίχων και οροφών που αποδίδουν καλύτερα το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η υπηρεσία Concept idea & Branding Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων περιλαμβάνεται στα πακέτα μας Basic, Elegant και Premium.

 

Tags: Concept idea & Branding Ξενοδοχείου & Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Νέο Έργο Ανακαίνισης & Διακόσμησης!

Εγγραφείτε στην email list μας για να μαθαίνετε
Πρακτικές Λύσεις και Design Εφαρμογές
για τα Τουριστικά Καταλύματα

Δείτε το Νέο Βίντεο στο YouTube!