διαμέρισμα στο Κουκάκι

Project Description

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην πιο Airbnb –friendly περιοχή της Αθήνας, το Κουκάκι.

Το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, των 47 τ.μ., υποδέχεται ασταμάτητα τουρίστες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται την Αθήνα, συγκεντρώνοντας εξήντα μία (61) 5άστερες κριτικές, χαρίζοντας πολύ θετικά σχόλια στον SuperHost διαχειριστή του, μέσα σε 2 χρόνια λειτουργίας.

Η αισθητική του διαμερίσματος εμπνέεται από το local flavor της περιοχής του Κουκακίου και ενσωματώνει την ελληνικότητα με την do-it-your-self αισθητική.

Vintage έπιπλα, χειροποίητα φωτιστικά και ειδικές κατασκευές συνθέτουν την διακοσμητική ταυτότητα του διαμερίσματος, προτρέποντας να ‘’live like a local’’ όπως συστήνει και η Airbnb.

Οι χρωματικοί τόνοι του λευκού, γκρι και πορτοκαλί δημιουργούν μία φρέσκια, νεανική ατμόσφαιρα που φωτίζει περισσότερο το διαμέρισμα σύντομης ενοικίασης.

Μικρές λεπτομέρειες, όπως ο μεταλλικός πίνακας με τα προτεινόμενα αξιοθέατα και εστιατόρια, ο μαυροπίνακας εντυπώσεων, το πορτοκαλί κάτοπτρο, ξαφνιάζουν ευχάριστα τους επισκέπτες και τους παροτρύνουν να εξοικειωθούν και να σημειώσουν τις δικές τους εντυπώσεις από την Αθήνα.

 

 

Project Details