διαμέρισμα open space με industrial αισθητική στο Γκάζι

Project Description

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην δημοφιλή περιοχή του Κεραμικού, μόλις λίγα μέτρα από το μετρό και την κεντρική πλατεία της περιοχής, απολαμβάνοντας την ηρεμία της μικρής γειτονιάς και την εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το ακίνητο 83 τ.μ.ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, επιπλώθηκε και διακοσμήθηκε πλήρως την άνοιξη2017.
Εκ τότε υποδέχεται city break τουρίστες αλλά και ξένους επαγγελματίες που εργάζονται στην Ελλάδα.

Κατά την μελέτη εσωτερικών χώρων, φροντίσαμε σε λειτουργικό επίπεδο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας την ετήσια λειτουργία του διαμερίσματος σύντομης μίσθωσης τόσο για ολιγοήμερη διαμονή τουριστών, όσο και μακροπρόθεσμων μισθώσεων.

Η open layout αισθητική του διαμερίσματος που εφαρόστηκε, επιτρέπει την αντίληψη όλων των εσωτερικών χώρων, ΄΄μεγαλώνοντας΄΄ το διαμέρισμα.

Το διαμέρισμα σύντομης ενοικίασης φιλοξενεί 4-6 άτομα. Διαθέτει ένα κλειστό δωμάτιο και ένα open space υπνοδωμάτιο σε οπτική επαφή με το καθιστικό και την κουζίνα με back-to-back γκαρνταρόμπα.

H κουζίνα ανακαινίστηκε πλήρως και προστέθηκε νησίδα μαγειρέματος και τραπέζι φαγητού με μεταλλικά στοιχεία και retro συσκευές.

Το βιομηχανικό ύφος που επιλέχθηκε, εναρμονίζεται με την αισθητική της περιοχής, όπου οι μικρές βιοτεχνίες μπλέκονται με τα σύγχρονα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης.

Γι αυτό στο καθιστικό δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, ένα μεταλλικό παταράκι, αναρτημένο από την οροφή που δίνει ένα θεατρικό τόνο στο χώρο!

Το ακίνητο διατίθεται επίσης προς πώληση ως τουριστικό ακίνητο με μεγάλη απόδοση λόγω του εξαιρετικού location.

Project Details