ΓΑΛΗΝΗ επιπλωμένο διαμέρισμα στον Πλαταμώνα Πιερίας

Project Description

Η εξοχική κατοικία στον Πλαταμώνα Πιερίας είναι η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές ή γνωριμία με την περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες!

Βρίσκεται λίγα μέτρα από την παραλιακή ζώνη, εντός του γνωστού κοσμοπολίτικου οικισμού, απολαμβάνοντας ακόμα και τον παφλασμό των κυμάτων!

Πρόκειται για ενοικιαζόμενο διαμέρισμα πρώτου ορόφου πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με στοιχεία διακόσμησης που παραπέμπουν σε μία σύγχρονη κατοικία με πινελιές country side αισθητικής.
Μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο και κουζίνα open layout, ενοποιώντας τους χώρους κουζίνας και καθιστικού.

Θέλοντας να δώσουμε μία επιπλέον προσοχή στη φιλοξενία και στη λειτουργικότητα, προβλέφθηκαν ηλεκτρικές συσκευές όπως πλυντήριο ρούχων και πιάτων, άνετοι αποθηκευτικοί χώροι και δωρεάν …ποδήλατο!

Το διαμέρισμα σύντομης ενοικίασης απευθύνεται επιπλέον σε ταξιδιώτες από τη Ρωσία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία, που επισκέπτονται φανατικά την περιοχή της Πιερίας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο 2018.

Project Details