Νησιώτικη Διακόσμηση Ξενώνας Πάρος

Project Description

Η πρόταση Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης για το Δωμάτιο και Μπάνιο των Ενοικιαζομένων Δωματίων στην Νάουσα, Πάρου βασίζεται στην στοχευμένη στρατηγική μας να Αναβαθμίσουμε, με εργαλείο το interior design, το τυπικό κυκλαδίτικο δωμάτιο σε Κομψό Δωμάτιο luxury Ξενώνα.

Η διαφοροποίηση της τουριστικής επιχείρησης από τα ανταγωνιστικά καταλύματα έγινε υιοθετώντας μία αισθητική που αποπνέει χαλαρότητα, φιλοξενία και κομψότητα, εξασφαλίζοντας ένα πρακτικό χώρο δωματίου και μπάνιου με μικρές δόσεις πολυτέλειας!

Θέλοντας να τονίσουμε το Ελληνικό Στοιχείο και την επαφή με την Φύση, επιλέξαμε να εφαρμόσουμε μία εναλλακτική μετάφραση  για την Νησιωτική Διακόσμηση, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως καλαμωτή οροφής, πλεχτά φωτιστικά, θερινά πλεχτά χαλιά και επίπλωση από rattan.

Το μικρό wc επεκτείνεται προς τον κυρίως χώρο του δωματίου, ενσωματώνοντας χτιστό ντους, ενώ δημιουργήσαμε μία ολόσωμη αποθηκευτική στήλη σε εσοχή με χρήση kitchenette.

Η ντουλάπα αντικαθίσταται με χτιστό πάγκο χωρίς βάση από τσιμεντοκονία, διευκολύνοντας την καθαριότητα, επιτρέποντας περισσότερους ελεύθερους χώρους μέσα στο μικρό δωμάτιο.

Η ατμόσφαιρα Διακόσμησης Εσωτερικού χώρου ολοκληρώνεται με την εφαρμογή κινητών side-beds τραπεζιών με χρήση κομοδίνου σε χάλκινους τόνους, τις συνθέσεις κρεμαστών φωτιστικών σε λευκό και μπλε rattan, καθώς και επιτοίχια διακοσμητικά καλάθια σε διάφορα μεγέθη.

Project Details